Rainbow

Häftigt ljus i taken en dag när jag vaknade, letade lite efter hur de kunde komma sig och såg att det lös in från tak fönstret på en cd. Hade något konstigt ljus  hallen också den dagen, synd att man inte tog kort på det.

Weekend

Jag och min älskade vän Anna åkte till Kumla över en helg. Hade otroligt mysigt, ville bara dela med lite av dom fina bilderna hon tog på mig!

Solros

Mina sådda solroser i en fyrklövers spann (:

Ljuvlig grind

Denna otroligt fina dekorations del av en grind har jag gjort iordning och satt upp över min säng. Innan var den genom rostig men nu är den vit sprayad. Mycket nöjd :)

Ingen ursäkt!

Nu äntligen har jag köpt en vattenkanna som jag har velat ha länge. Så nu kan jag inte skylla på att jag glömde att vattna blomorna för denna har man synlig och blir påminnd hela tiden! Innan gömde man den gamla.

Ljus rosa

Köpte denna kruka för bara 10 kronor i Kumla, "kletade" lite jord på den så den inte skulle se helt ny ut. Mamma hade också fixat hem lite blommor så fick bli en ljus rosa i den.

Små söta former

Dessa små söta former hittade jag i en antik butik i Arboga, kommer användas inom kort! Hittade också en trådhållare som jag kommer visa lite längre fram, har inte bild på den ännu.

Lots of love

Denna skylt/hängare gjorde jag en dag förra veckan, tog en träbit från vedboden, målade den vit, slipade så den blev "sliten" satte på transferpapper och skrev med spritpenna slipade sedan på detta så det inte var så mörkt. Gjorde ståltrådshängare undertill och två upphängare som är hjärtformade.
Nu hänger den i köket och är super söt.

Goa gubbar

Nu sitter jag och käkar jordgubbar till frukost, jag och pojkvännen skall strax åka iväg till Dalarna, ska bli mys!
På bilden ser ni också en söt flaska som jag köpte i Arboga för bara 29:- , ur söt!

Inslagna tvålar

Kände en dag för lite små pyssel så tog två tvålar och slog in dom i gammalt tidningspapper från 1965, klippte lite i mina dekorationspapper, limmade på dom och knöt sedan med en tråd som min mormor själv har gjort. Blev super sött tyckte jag!

Nonchalera inte hjärtat!


Dags projekt

Förra veckan ville jag köpa en stol och göra om den så jag gjorde det. Köpte en second hand stol för 50 kronor, slipade, målade två lager och slipade sedan igen. Klädde om sitsen med ett par gardinlängder som jag också köpte secondhand. Blev jätte nöjd (: , sitter och skriver i den nu!

Ängla vakt

Gjorde min ljushållare finare idag med att sätta dit transfer papper med en ängel på, smälte in väldigt fint tycker jag, köpte massa fina saker som ja kan pyssla med nu i veckan också!

2010-06-12

Hej, första inlägget i denna bloggen. Har tänkt att blogga om saker jag gör om, syr och lite knep som finns. Hoppas jag är bättre på att uppdatera denna bloggen än min förra! Skall fixa utseendet på bloggen ikväll, tills dess, ha de!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0