Glasklart

Denna flaskan hittade jag på Emmaus för bara 5 kronor, var lite ambitiös igår och gjorde massa saft och använder denna av 11 flaskor till min saft. Blev mycket gott!

Pears

"Oh pleas do let me have Pears, it costs only a half penny a week"
Köpte detta härliga kort på Öland när jag var där, två fina stora vykort för 10 kronor, denna passade perfekt på min syhylla! Love it.

nude

Klippte av en tröja som jag köpte på bikbok förra veckan, hade inte lust att sy upp den, blev lite fräckare när det blev fransigt där nedtill. Men måste handtvätta den. Och när jag hängde upp den på duschstången såg jag att mitt draperi var i exakt samma färg! Den färgen är riktigt snygg!
Måste bara säga att jag har varit sjukt duktig idag, målat och klippt gräs i stallet, 500 spänn rikare!

FIMPA rätt

 

SJälv så röker jag inte men dom som gör det hos mig får inte fimpa o slänga det rakt ut i skogen, så nu har jag fixat en glasburk som det står FIMP på med stora bokstäver. Går inte att missa!


Terrakotta

Hade sjukt tråkigt så målade två små krukor som jag hade, slipade på dom så dom såg antika ut. Klippte ut blommor från ett tyg jag hade och limmade fast det. Har inte bestämmt vad jag skall ha i dom ännu. Får se, finns ju massa fint att plantera.

Sött skrin

Detta lilla skrinet köpte jag second hand för bara 20 kronor, har lite små pyssel saker i den. Köpte en till liknande fast den va lägre och större.

Ljuslykta på antikstol

Den otroligt söta ljuslyktan är nu ute på min vitmålade stol på trappan och den lilla krukan har ja haft ett tag och den hittade jag i skogen, fynd, fynd, fynd! Gillar de!!

A special place

Ett påskgodis hjärta som fick bli som en liten prydnad på min syhylla!

Lamp skärm

En kväll var jag lite små grinig och ville bara komma bort från allt så jag satte mig och bara sydde ihop något som blev riktigt bra. Allt var på ögonmått men blev bra ändå. Fick bli benvitt tyg med spets nedtill och smalt juteband upptill med en rosett. Har en liten lmpskärm under som jag bara har sätt denna på.

2 silvriga ramar i ramen

Samma ram på 3 olika sätt, tog dessa två bilderna på Henke under ett skolarbete när jag gick i 1 an eller 2 an, minns inte riktigt. Tyckte det passade in fint brevid sängen.

Pynt

Har haft denna "flaska" framme ett tag fast då var den ljusbrun.. Kände för att göra om den så sprayade den vit och så gjorde jag en litet hjätra på den i spets och ståltråd. Blev lite skönare stämning.

Kudde med spets

Var inne på Mio förra veckan och fick syn på en otroligt söt kudde, den va beig med mörkbrunt spetsband runt om. Blev så inesererad att jag sydde en liten kudde så fort jag kom hem. Nu ligger den och pryder min säng! Skall göra en till liknande fast avlång som jag kan ha bakom.

Fönstret sitter på skåpet

Såg denna bild på ikea och kände att jag bara måste köpa den. Var inne på rea avdelningen när jag hittade den för bara 15 kronor. Nu sitter den på ett skåp brevid tvn, blev finfint!

Kista med karaktär

Gick in på blocket igår och små letade efter lite smått o gott så hittade jag denna kistan som jag köpte för bara 200 kronor, det kallar jag riktigt fynd! Nu så har jag alla sängkläder där i :)

Söndagskväll

Strax blir det att gå ut med vovven och träffa Anna och Freddy. Sedan blir det ridning och dusch. Ha en trevlig söndag!

Brevid sängen hittar du...

1a bilden ser ni gamla böcker som jag har köpt second hand och hittat på vinden hemma. På den 2a bilden ser ni en gammal klocka och en super söt sparbössa som jag hittade för bara 10 kronor förra veckan.

RSS 2.0